Brf Nouvelle

Tanken med Brf Nouvelle är ett boende som inte kostar mer men som innehåller många vädefulla tjänster. I Brf Nouvelle kommer tjänster och varor till dig istället för du till dem. Vad sägs om att beställa hem maten till husets kylrum eller få paket levererade till en servicebox i entrén?

Här får du fina skandinaviska materialval med massiva trägolv och bänkskivor i granit. Alla lägeneheter har en högre takhöjd, i vissa fall upp till 6 meter. Om du är ute efter något speciellt har du kommit rätt.

Nära till allt

Bor du i Brf Nouvelle har du verkligen nära till allt. All typ av service finns inom en radie på 500 m. Från porten till pendeltågsstationen är det 250 m, tåget tar dig till nya stationen Odenplan på 25 min och Centralen på 30 min. Arlanda ligger 8 minuter från Väsby med pendeln. Ett medlemskap i en av Sveriges största bilpooler ingår i avgiften och bilarna kommer ha plats precis utanför dörren.

Läs här när det första tåget går från Väsby och när det sista kommer tillbaka.

Fakta om projektet

Område: Centrala Upplands Väsby
Boendeform: Bostadsrätt
Antal rum: 1 – 4
Boarea: 35 – 101 kvm
Pris: 1 990 000 – 4 950 000 SEK
Avgift: 2 122 – 5 102 SEK
Säljstart: Oktober 2017
Tillträde: Q1-2  2019

Bankkontakt vid frågor om Nouvelle:

Tove Hallgren Muselli

tove.hallgren-muselli@swedbank.se

Swedbank AB (publ), SE- 194 21 Upplands Väsby

Direkt: +46 8 58 59 85 92

Miljömedveten grund

Brf Nouvelle byggs i en massiv trästomme. Väggar, golv och tak byggs av korslimmad massiv träskiva av hyvlat granvirke som limmas ihop med vartannat skikt korslagt för ökad stabilitet. En massiv trästomme bidrar till ett bra inomhusklimat tack vare sin fuktbuffrande egenskap. Massiva träväggar ger också möjligheten att göra träet mer synligt och skapa häftiga miljöer där du verkligen känner att du bor i ett hus av trä. Trä är ett varmt inbjudande material som dessutom är miljövänligt. Det är ett material som är förnyelsebart och samtidigt binder koldioxid under hela sin livstid. Massiva träväggar väger också mycket mindre än andra byggmaterial vilket gör att klimatpåverkan under byggskedet är betydligt lägre jämfört med att till exempel bygga i betong.

Hållbarhet

Digitaliseringen har skapat fantastiska möjligheter för delningsekonomi och möjliggjort mekanismer som skapar förtroende mellan människor. Vi vill i Brf Nouvelle hjälpa den kraften och underlätta för ett positivt och hållbart beteende. Delningstänk passar perfekt för saker som har låg användningsgrad och som kostar mycket både i pengar och yta. Bilen är ett bra exempel på det. En privatägd bil står still i genomsnitt 96 % av tiden och har i snitt 4-5 parkeringsplatser totalt. I en stad där många människor ska bo och transportera sig är det inte rimligt. Bilpool är en lösning på detta där du betalar för att använda den utan att äga den. I Brf Nouvelle vill vi skapa förutsättningar för en funktionell delningsekonomi. Var med och hjälp oss med det.

”Den moderna småstaden”

– Väsby kommun har visionen att vara Europas mest attraktiva storstadsregion och att växa från 40 000 invånare till 60 000 till år 2040. Just nu pågår ett stort arbete med att ta fram ett nytt område precis väster om Väsby station. Läs mer om det här.

Nouvelle är verkligen framtidens boende. Vi är övertygade om att god arkitektur och innovativa lösningar kan underlätta för människors vardag och göra det lätt att välja rätt. Vi gör det vi brinner för och jag är så stolt över vårt fina projekt brf Nouvelle.

Erika Lundvall

COO, Laterre

Nouvelle är ritat av arkitektkontoret Theory Into Practice (TIP). De har med sitt brinnande intresse för arkitektur och vårt samhälle skapat ett innovativt och mycket spännande hus.

”Vår mission är att bryta ned de stora frågorna till konkreta åtgärder och strategier som leder till ökad resiliens. I det arbetet behöver vi kombinera teori och praktik för att kunna kanalisera kunskapen till konkreta resultat.” – Anna Sundman, Partner & arkitekt på TIP

Läs mer om våra arkitekter TIP

SparreVreedePartner, SVP, heter bolaget som ansvarar för hela byggskedet i Nouvelle. SparreVreede har många års erfarenhet i allt från projekteringsledning och byggledning. Eftersom de är med från projektering och utförande till eftermarknad tänker de alltid långsiktigt. Målet är att du som bor och är medlem i bostadsrättsföreningen ska känna en trygghet i att Nouvelle byggs med hög kvalitet och noggrannhet.

Läs mer om vår byggpartner SVP

Anmäl ditt intresse

Vill du ha mer information om Nouvelle? Skriv in namn och e-post återkommer vi med mer information snart!

redirect=/tack

Anmäl ditt intresse

Vill du ha mer information om Nouvelle? Skriv in namn och e-post återkommer vi med mer information snart!

redirect=/tack

Anmäl Intresse

Vill du ha mer information om Nouvelle? Skriv in namn, e-post och telefonnummer så återkommer vi med mer information snart!

Tack för din anmälan!